Gode Råd!Det er altid svært som hundeejer at aflevere sin hund i pension da man ikke ved hvad der foregår når man er kørt igen. Man kan ikke vide om hunden har det godt eller om den er ked af det.

Derfor er det vigtigt at man føler sig tryg ved de mennesker man afleverer hunden til. Af den grund opfordrer jeg altid vores nye gæster til at komme ud og hilse på os og se stedet. Dette er især vigtig for hunden, men kan også være det for ejerne for at de kan få en god ferie.Der er dog også andre ting man selv kan gøre for at give hunden et behageligt ophold:


* Respekter åbningstiderne. Dette er for at sikre hundene så få forstyrrelser som muligt dagen igennem.

* Hunden skal være vaccineret indenfor de sidste 12 måneder, da der er mange hunde samlet og derfor større smittefare end til daglig.

* Vær velkommen til at give hunden sin egen seng med. Der er brikse i hver boks, men det er ofte mere trygt for hunden med sin egen seng og evt. et stykke yndlingslegetøj. Dog helst ikke flettede kurve eller sækkestole da disse tit er meget fristende for hundene at bide i.

* Hundene bliver fodret 2 gange i døgnet med kvalitetsfoder. Ønsker man at have eget foder med og andre fodringstider bedes det oplyst.

* Oplys venligst om hunden ikke bryder sig om andre hunde eller børn så vi kan tage hensyn til dette.

* Oplys gerne om hunden har specielle vaner, så vil vi forsøge at imødekomme disse.

* Husk at oplyse om hunden er i løbetid eller kan forventes at komme det i den tid vi passer hende så vi kan placere hende hensigtsmæssigt, og undgå uønskede kontakter.

* I tilfælde af sygdom eller tilskadekomst under opholdet, vil hunden straks blive tilset af vores tilsynsførende dyrlæge som er Mogens Aagaard (Ribevej 36 D, 6740 Bramming). Dette vil ske for ejerens egen regning såfremt skaden ikke er sket pga. forsømmelse fra vores side. Hvis egen dyrlæge ønskes tilkaldt i disse tilfælde, bedes det oplyst ved ankomsten.